Vacature bij de Belgische Cardiologische Liga

Vacature voor verantwoordelijke patiënt-gerelateerde projecten binnen de Belgische Cardiologische Liga

De Belgische Cardiologische Liga is een nationale vereniging die strijdt tegen hart- en vaatziekten, de voornaamste doodsoorzaak in België en wereldwijd. De missie van de Liga is om de gezondheid en de levenskwaliteit van de Belgen te verbeteren. Binnen deze doelstelling richt de Liga zich op cardiovasculaire preventie en ondersteunt ze patiënten en hun families tijdens de verschillende stadia van hun ziekte.

Ze werken aan preventie via voorlichtingscampagnes omtrent verschillende risicofactoren en hartkwalen, maar ook door middel van opsporingssessies. De campagnes zijn zowel gericht op het brede publiek als op hartpatiënten. Deze preventie is gratis en toegankelijk voor iedereen.

Wat bieden ze aan?

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Ons kantoor bevindt zich op een steenworp van het mooie Flageyplein te Brussel
  • Een kleinschalig team met een “start-up mindset” dat werkt aan grote projecten

Bekijk hier de volledige vacature: Cardiologische liga vacature

Meer informatie: https://www.liguecardioliga.be/belgische-cardiologische-liga/