UZ Leuven Permanente Vorming Cardiovasculaire Zorg

UZ Leuven organiseert opnieuw de permanente vorming ‘cardiovasculaire zorg’ met als doel de specifieke deskundigheid van verpleegkundigen in de zorg voor patiënten met hart- en/of vaatziekten en hun omgeving te bevorderen.
 
Verschillende thema’s uit de cardiologie, cardiochirurgie en vasculaire heelkunde worden uitgewerkt en toegelicht vanuit een verpleegkundig en medisch perspectief, in nauwe samenwerking met andere disciplines. Ook wordt er aandacht besteed aan de preventie en de actieve rol die de patiënt zelf kan opnemen.
 
De opleiding zal doorgaan op
• 22 en 29 november 2021
• 6 en 15 december 2021
• 11, 17 en 25 januari 2022
• 8 en 22 februari 2022
 
met een examen op 23 maart 2022
 
Meer informatie kan je terugvinden in de PDF of op: www.uzleuven.be/permanente-vorming